16:fyrtioåtta.

Nu ska jag sova innan träningen sådär, ÄR GALET TRÖTT. Helt sinnessjukt, helt seriööst. Imorgon är det sovmorgon, börjar typ en timme senare än vanligt, det är inte så stor skillnad, men lite grann i alla fall! Just nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn. Asduktig är hon. Älskar hennes musik, annorlunda liksom. Om ungefär en timme är det träning iden då. Har sträckt mig lite lätt i baklåret + det äckliga knäet som gör så himla ont. Men jag ger mig inte, jag SKA träna, för det är verkligen det roligaste som finns. Och så var det med den saken.
Haha, ni kanske inte visste att jag inte tycker om pannkakor, bröd, torr potatis, tjockiskorv, nudlar, med mera. Fast jag var tvungen att göra några pannkakor nyss. Har liksom träning och då är det ju bra att äta snabba kolhydrater innan. Slänge två och åt upp två, haha. Nu ska jag sova .. vaknar väl om en halvtimme eller så. KramisJag fastnade framför Upsala nya tidning. Host ...

Kommentarer
Postat av: Gabriella

SV: Tack ska du ha!=) Åh, Melissa Horn är helt underbar! Hade så velat gå på hennes konsert nu senast men det blev tyvärr inte. Nästa gång=)

2011-11-09 @ 20:53:56
URL: http://elephantzoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0